måndag 8 januari 2018

Matlådor för en vecka!

Igår var det storkok hemma hos familjen Aktiehedonist. Jag och sambon har lovat att vi ska tappa lite kilo innan bröllopet i augusti och att vi helt enkelt vill leva hälsosammare.

En annan aspekt med att leva hälsosammare är att det kommer göra stor skillnad ekonomiskt. Totalt blev det 20 st matlådor. Det var en 25/25/25/25 fördelning mellan lax, torsk, kyckling och entrecote. Som tillbehör är det små mängder pasta eller ris, och mycket grönsaker.


Resultatet blev en välfylld kyl och portionspriset landade någonstans omkring 10-15 kr st. Helt okej då jag tycker vi hittade väldigt fina ingredienser. Idag har jag avklarat en dag och jag blev riktigt mätt.

För ett tag sedan köpte jag 10 kg proteinpulver till nedsatt pris och utöver det använde jag en fin rabattkupong. Detta tänkte jag fylla ut dagarna med. Billigt och bra!

Det är inte enbart matkostnaderna som kommer påverkas utan går jag ner några kilo (några...) så kommer jag få en helt ny garderob gratis. Har en massa äldre kläder i väldigt bra skick och nya som inte passar mig som helt plötsligt kommer bli tillgängliga.

Nu kör vi.

4 kommentarer:

 1. Bra jobbat - och grattis till det stundande bröllopet. Matlådor är riktigt bra ekonomi, särskilt om man som ni lyckas få ner portionspriset till 10-15:-.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar tackar :)

   Ja matlådor är guld värda. Även om dagens kan vara gott så går det på omkring 100 kr. Det är nästan 7 matlådor bara där.

   Radera
 2. Shit vad fint jobbat! :)

  Med vänlig hälsning Frihetsmaskinen

  SvaraRadera