Utdelningsportföljen

10 kommentarer:

 1. God afton. Snygg portfölj! Jag gillar din blogg. Lägger upp dig på min blogglista. Du får kolla in min och lägg med mig på din lista om du tycker att jag kvalar in ;).

  /Aktiepappa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut ska jag det. Trodde jag hade dig med faktiskt :o. Är inne och läser din nästan varje dag.

   Gillar ditt mogna sätt att se på grejer och du kommer ofta med ett annat perspektiv på investeringar som får en att haja till :)

   Radera
 2. Trevlig samling aktier, stabil portfölj. Jag ser att vi båda enbart har Investor som investmentbolag i portföljen. Har du spanat efter att plocka in något ytterligare investmentbolag? Vilket bolag utöver Investor tycker du känns mest lockande?

  //Humankapitalisten

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har faktiskt kollat väldigt mycket på Melker Schörling senaste tiden. Hans avgång och andra problem, såsom Ola Rollens häktning, har ju gjort att kursen rasat. Jag vill gärna tro att det inom investmentbolaget finns ett stort kunskapsnät som kan leverera bra resultat även efter hans avgång. Inte står väl ett sådant stort bolag och faller med en person även om han såklart inte är vem som helst?

   Köps väl fortfarande till en premie men har rasat omkring 20%. Vad tycker du? Är Melker attraktivt eller har du något annat?

   MVH

   Radera
  2. Om Melker Schörling tappar sin premie så ska jag spana närmare, den kanske har dippat nu i samband med blåsvädret? Ska kolla närmare!

   När jag spanar efter investmentbolag så vill jag gilla en stor majoritet av portföljinnehaven. Är det sedan en kompetent ledning och bolaget handlas till substansrabatt så blir jag sugen på att slå till. Tyvärr känner jag inte att något annat investmentbolag riktigt har de innehav som jag är ute efter, men kikar igenom listorna då och då för att se om mina preferenser har förändrats.

   //Humankapitalisten

   Radera
 3. Fin portfölj! Lägger till dig i min blogglista! Kör hårt :)
  Mvh
  Bearfighter Investment

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack! Kommer följa din resa också.

   Mvh

   Radera
 4. Mycket fin portfölj måste jag medge :)
  Har nyss börjat följa din blogg då jag tycker att den verkar intressant.
  Skriver själv om mina investeringar och min väg fram till ett ekonomiskt oberoende.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska ta och följa din blogg också. Har förr mig jag läst några inlägg tidigare då jag känner igen ditt namn :)

   Mvh

   Radera