torsdag 22 september 2016

Ajaj, missade en post i budgeten!

Då satt man där framför #uppesittarkväll på Twitter (sitter fortfarande där och ugglar, säg hej @AktieHedonist) också kommer frugan in och frågar om jag gått igenom alla räkningar och buffertsparande och periodiseringsfonder, vilket jag trodde jag hade gjort. Så slänger hon upp en räkning på 3,500 kr som jag helt glömt bort!

Ni kan ju ana besvikelsen på mig själv när jag helt plötsligt får 1,750 kr mindre att investera. Som revisorsstudent, deltidsjobbande 3 barnsfar så är det en ganska fin liten summa som försvinner.

Där jag tidigare hade planerat att investera i Starbucks, Nike, JNJ och Northview Apartments så kommer det nu bara bli investeringar i Starbucks, Nike och JNJ. Enbart för att ur min synvinkel så är Northview det mest spekulativa av dessa 4. Mest för att jag tycker jag borde forska i företaget mer.

Trots besvikelsen, så när morgondagen är över och jag har ökade innehav i JNJ, Nike och Sbux så kommer jag sitta där leendes. 3 högkvalitativa företag som jag hoppas jag aldrig kommer sälja.

Ha en trevlig fortsatt uppesittarkväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar